A mogyoródi Csiga Családi Napközi a CSIGA Gyermekjóléti Közhasznú Alapítvány által, csendes környezetben működtetett magánóvoda, magánbölcsőde tipusú szolgáltatás, ahová 6 hónapos kortól veszünk fel gyermekeket. 
 

Fontosnak tartjuk a gyermekek egészséges életmódra és az állatok szeretetére való nevelését, már egészen kicsi koruktól kezdve. Ennek eszközéül a sok játékot, különböző mozgásformákat választottuk a helyes és változatos, kornak megfelelő táplálkozás bemutatása, állatsimogatók látogatása és a kirándulások mellett.
 

 A Csiga Családi Napközi az a hely, ahol a gyerekek klasszikus családi  környezetben, szeretetteljes, nyugodt légkörben vannak, ahol játszva fejlődnek, ahol minden nap vidámság, sok-sok zene és móka várja őket.


Azoknak a családoknak ajánljuk, ahol:
- lejárt a GYES, az édesanya visszamenne dolgozni, de nincs hely a bölcsődében, óvodában.

- az anyuka GYES mellett tanulna, iskolába járna.
- gondot okoz a gyermek elhelyezése, amíg a szülők dolgoznak, hivatalos ügyeiket intézik. Esetleg állandóan változó munkarendjük miatt egyedi nyitvatartású helyet keresnek.
- a szülők szeretnének pihenni, kettesben lenni néhány órát, moziba, színházba, vagy vacsorázni mennének.
- a gyermek liszt- vagy laktózérzékeny, így olyan helyet keresnek, ahol ellátása, étkeztetése megoldható.

-  kis létszámú csoportba szeretnék járatni gyermeküket, ahol kisebb a betegségek száma, a fertőzés, kevesebbet lesznek betegek, mint nagyobb közösségben.

 

 

Elsődleges ellátási területünk:

 Mogyoród, Fót, Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa, Szada, Szilasliget, Dunakeszi

 

Asztali nézet